Få hjælp

I Foreningen for Uddannelse og Trivsel har vi forskellige

tilbud til dig, som har brug for støtte og vejledning

Studiestøtte på Dokk1

Vi vejleder frivilligt på dokk1 en gang i måneden, hvor du som ung i

uddannelse kan booke en tid eller blot møde op i studierum 6 og få sparring på, hvordan du kan øge din trivsel. Se datoer og book en tid via linket her.

Et Mentalt Sundt Studieliv

I samarbejde med TrygFonden tilbyder vi med dette projekt vejledning og støtte til dig som studerende uden at stille krav til psykiske diagnoser eller dit problems omfang.

Vi tilbyder gratis samtaleforløb á 6 timer med en vejleder. Skriv til uddannelseogtrivsel@gmail.com for at høre mere eller tilmelde dig.

Samtaleforløb

I Foreningen for Uddannelse og Trivsel udbyder vi individuel studiestøtte og psykologiske samtaler til unge i uddannelse.

Pris: 500 kr. i timen eller

10 samtaletimer for 4500 kr.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud. Tryk nedenfor for at læse mere om vores samtaletilbud.

Gruppefællesskab

Med støtte fra GENLYD puljen opstarter vi et gruppefællesskab for studerende på videregående uddannelser i og omkring Århus.

Fællesskabet skal være et præstationsfrit rum, hvor studerende, der kæmper med mistrivsel, får mulighed for at spejle sig i hinanden og mærke, at de ikke er alene eller for den sags skyld “unormale”.

Har du lyst til at være med, så kontakt os på telefon eller mail.

Mejlgade 27, 1 TH. 8000 Aarhus C

Uddannelseogtrivsel@gmail.com